Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJAVINKKI:  Hajuvesi

Kaupallinen yhteistyö: Nettioutlet.fi
  boss_1 Hajuvesi. Tosi hyvä lahjaidea! Valikoimaa löytyy ties miten paljon, ja tää on kuitenkin suhteellisen helppo ostaa toiselle. Jos vaan yhtään tuntee toisen makua entuudestaan. Lisäks hajuvesi kelpaa lahjaksi puolisolle, äidille, isälle, sisarukselle, ystävälle, oikeastaan kenelle tahansa, paitsi tietenkin lapselle.
Kauneustuotteiden verkkokaupasta Nettioutletista löytyy kattava valikoima erilaisia kauneus- ja kosmetiikkatuotteita. Etenkin erilaisia hajuvesiä, sekä naisille, että miehille. Bongasin heidän valikoimistaan myös paljon sellaisia, mihin en ollut koskaan aikaisemmin törmännyt, ja myös sellaisia, mihin en ollut törmännyt enää aikoihin missään! Eli valikoima on siis todella kattava. Mihin mä itse myös Nettioutletissa ihastuin kattavan valikoiman lisäksi, niin tuotteita löytyy erilaisissa pakkauksissa. Löytyy siis useampaa eri kokoa, ja erilaisia paketti ratkaisuja. Just tuollaiset paketit ovat mun mielestä ihan älyttömän kiva lahjaidea, mitä olen monesti hyödyntänyt itsekin! 
  boss_5boss_4 boss_6 Heidän kattavaa hajuvesivalikoimaa selaillessa meinasi todella iskeä valinnan vaikeus. Lopulta mä päädyin yksilöihin, joita olin jo aikaisemminkin miettinyt. Hugo Boss:in The Scent sarjan tuoksut miehelle ja naiselle. Olin monesti tuoksutellut näitä, ja tykkäsin molemmista tosi paljon. Monesti aikaisemminkin J:lle hajuvesiä ostaneena, tunnen hänen tuoksumaun "suhteellisen" hyvin, joten valinta oli senkin puolesta tosi helppo. Ja tässä lahjassahan, varsinkin sille puolisolle tällaisen ostaessa, on se "etu", että saat itse päättää, miltä puolisosi tuoksuu ;) 

4 kommenttia

 1. Tosi kauniin näköisiä noi hajuvesipurkit ♥ Hajuvedet on kyllä hyviä joululahjoja :)

  ♥ JennyJanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo Boss tekee kyllä aina tosi kivan näköisiä näistä purkeista! :)

   Poista
 2. Hajuvesi on tosiaankin hyvä lahjaidea! Itse oon ollut aina mielissäni uuden tuoksun saadessani ja oon myös itse antanut tuoksuja lahjaksi, toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tää on kyllä ihana idea :) Itse oon aina ollut myös tosi ilahtunut, kun paketista on hajuvesi paljastunut!

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥