Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME AIKOJEN SUOSIKKEJA

suosikit_22
NIKE AIR MAX VAALEANPUNAISENA
Nämä on itseasiassa ostettu jo viime vuoden syksyllä, mutta ei ollut mitään järkeä ottaa näitä käyttöön loskakeleille, vaan nämä saivat jäädä odottamaan kevättä ja kuivia katuja. Nyt, kun kevät ja kuivat kadut ovat vihdoin täällä, olen saanut kaivaa nämä kaapista vihdoin käyttöön. Mä metsästin aika pitkään täydellisiä vaaleanpunaisia Air Maxeja, mutta aina niissä oli joku "vikana". Kunnes sitten nämä osuivat kohdalle Zalandolla. 

suosikit_5-side
Jo keskustassa asuessa mä aloin suorastaan himoita tätä hyllyä. Tai ylipäätään seinähyllyä, mutta erityisesti tätä. Siellä keittiö oli kuitenkin niin pölhön mallinen, ettei siellä ollut keittiössä yhtään sellaista seinää jossa ei olisi ollut ikkunaa tai keittiönkaappia. Halusin tämän nimittäin juurikin johonkin ruokapöydän läheisyyteen. Täällä uudessa rivarissa ruokapöytä on olohuoneen kanssa samassa tilassa, jolloin seinäpinta-alaakin on huomattavasti enemmän ja fiksummin. Tiesin heti, että vihdoin voisin ostaa tämän koristamaan ruokapöydän päätyä. Ja siinä se vihdoin on, monen mutkan kautta! Finnish Design Shop lähetti mulle tosiaan aluksi vahingossa hyllyn väärän värisenä, mutta he hoitivat asian todella sujuvasti ja helposti, joten ei mennyt kauaakaan kun mulla oli jo oikean värinen hylly seinällä.
   
suosikit_2
KARL FAZER TUTTI FRUTTI -SUKLAALEVY
Tää on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä. Kyllä. En edes kehtaa myöntää kuinka monta levyä tätä on jo kerennyt mennä. Fazerin sininen on ehdottomasti parasta suklaata, mitä maa päällään kantaa. Ja kun siihen jumalaiseen makuun yhdistetään hedelmäkarkkien kärkinimi, ei lopputulos voi olla huono. Arvatkaa vaan mitä mä tällä hetkelläkin mussutan, kun tätä kirjoitan..

suosikit_1
PIHAN JA PIHAKUKKIEN LAITTO
Kerrostalossa ilman parveketta monta vuotta asuneena oli varastot kerennyt täyttyä innosta puutarhanhoitoa kohtaan. Joten sitä on nyt sitten vihdoin päässyt sieltä purkamaan. Plantagen on tullut (ehkä jopa liiankin) tutuksi, ja mukaan on lähtenyt jo useampi erilainen kukka ja ruukku. En olis edes koskaan uskonut kuinka paljon mä tällaisesta hommasta tykkään. Vielä olis hurjasti intoa ja ideoita, mutta voipi olla että järki alkaa jo sanomaan vastaan kuinka paljon sitä rahaa kannattaa ja ei kannata laittaa yksivuotisiin kukkasiin. 

suosikit_3
ONNISTUNUT TILAUS NOSH:ILTA
Tutustuin ensimmäistä kertaa tähän Suomalaiseen vaatemerkkiin ihan muutama viikko sitten, ja selaillessani heidän sivuja päätin tilata muutamia vaatteita testaukseen. Olin kuullut näistä hurjan paljon ennestään, ja melkeimpä pelkkää positiivista. Näin, kun ikää kertyy joka vuosi lisää ja lisää, on vaatteissa mukavuus alkanut nousta ihan erilaiseen arvoon mitä esimerkiksi muutama vuosi sitten. Siitä syystä näitä testaamaan oikeastaan lähdinkin. Täytyy kyllä myöntää, että mukavuus on juuri oikea sana kuvailemaan näitä. Tein melkoisia löytöjä heidän outlet puoleltaan, ja itseasiassa koko tästä setistä ainoastaan tuo valkoinen t-paita on normaalihintainen. Kaikki muut olivat vähintään -50% alennuksessa. Pistin itseasiassa vielä jälkitilaukseen yhden aivan mielettömän kivan tunikan, ja nyt odottelen innolla sen saapumista!

suosikit_4 LEIPOMINEN
Oon nyt viimeisen kuukauden aikana leiponut enemmän kuin viimeisen vuoden aikana yhteensä! Ensiksi sai leipoa tuparikakkua, ja nyt sitten vielä äitienpäiväkakkua. Molemmilla kerroilla halusin tapani mukaan testata jotain uutta. Koska eihän leipomisessa ole mitään ideaa jos ei saa kunnolla jännittää lopputulosta, että kuinka sen kanssa käy. Tupareihin leipaisin tosiaan mansikkajuustokakun, ja nyt sitten äitienpäivänä oli vuorrossa Britakakku mansikoilla! Britakakun päällinen ei pysynyt millään kokonaisena koska se taisi jäädä inan liian raa'aksi, joten ulkonäkö ei ole se mikään kaikista kaunein, mutta jestas se muuten oli hyvää. Kaiken lisäksi yllättävän helppoa tehdä, tai siis mä ainakin pidin sitä tosi vaikeana kakkuna, ennen kuin sitten rupesin tarkemmin tutustumaan ohjeisiin ja miettimään sen tekemistä. 

16 kommenttia

  1. Ihana tuo hylly! :) Simppeli, mutta mielenkiintoinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! ♥ pitkään siitä haaveilin, ja vihdoin sen sain :)

      Poista
  2. Tuo hylly on aivan ihana, just täydellinen keittiöön! <3 Mä oon kans innostunut kukkajutuista vaikka partsia ei multakaan löydy! Tälläkin hetkellä odottaa eukalyptuksen siemenet istuttamista! <3 Niiden kasvua on vaan ihana seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiö/olohuoneeseen just passeli kyllä tämä hylly! :) oo siemeniä, pitäisiköhän itsekin alkaa ihan kasvattamaan jotain :p

      Poista
  3. Leipomisen haittapuolia on kun siihen jää todella koukkuun. Eikä se ulkonäkö ratkaise vaan maku. Joskus pieleen menneet leivokset on hyvä tuunata uuteen muotoon ja näin syntyy uusia taideteoksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, melkoinen haittapuoli kieltämättä! :D Joo ei tuokaan ollut se kaunein ilmestys, mutta maku pelasti kyllä kaiken!

      Poista
  4. Ihana postaus ja kauniit kuvat! 💜 Ihastuin sun blogiin niin pakko oli liittyä lukijaksi! 💜

    Aurinkoista kesää sulle!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, kiitos Jasu! ♥ Tervetuloa joukkoomme! :)

      Poista
  5. Sulla on ihana tavaroita ja ihania kuvia. Tulee vaan hyvälle mielelle tälläisistä postauksista :)

    VastaaPoista
  6. Britakakku on niiiin hyvää! Itse en ole sitä koskaan vielä uskaltautunut tekemään. Ehkä tänä kesänä. Tuo Fazerin uutuus ei ollut mun suosikki, ainakaan ensipuraisun perusteella. Levy hävisi kyllä nopeasti lasten suihin. Taisi olla heidän makuunsa.
    Kiva postaus!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Britakakusta tuli kyllä oma lemppari! Pakko tehdä pian uudestaan :-) Kannattaa uskaltaa sinunkin! Ihanaa viikonloppua myös sinne! ♥

      Poista
  7. Kaikki kuulostaa ja näyttää ihanalle! 😊 Kesän eka britakakku pitäisi itsekkin leipoa!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥