Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KEVÄÄN & KESÄN KENKÄTRENDEJÄ

Kaupallinen yhteistyö: Spartoo.fi

Nyt kun muutama päivänä aurinko ja lämpö on meitä taas oikein koko taivaalta hellinyt, on sitä uskaltanut alkaa pohtimaan tarkemmin tulevan kevään ja kesän kenkäjuttuja. Talvikengät onkin pakattuna jo visusti varaston perälle, joten kevyemmille ja sirommille kengille löytyy taas tilaa eteisestä. Viime syksynä useampi pari keväisempiä kenkiä löysi uuden kodin kirpputorilta, joten nyt varsinkin tekee kovasti mieli päivitellä kenkähyllylle uusia popoja. 
Spartoo sivuston valikoimasta oon joka kevät bongannut paljon sellaisia yksilöitä, joihin en missään muualla ole törmännyt. Erikoisempien mallien lisäksi heillä on valikoimassa hurjan paljon erilaisia ja tuttuja klassikkomalleja tutuilta ja tunnetuilta merkeiltä. Mä halusinkin itseasiassa koota heidän sivuiltaan löytyvistä tuotteista mun lemppareita tähän postaukseen kollaasiin, ja listata perään vähän juttuja jotka on mun tän kevään ja kesän kenkätrendejä. 

kengät_spartoo11

❥ Pastellin sävyt. Etenkin yhdistettynä valkoiseen. Esimerkiksi nuo kuvassa näkyvät Puman yksilöt hipoo täydellisyyttä! Ne onkin itseasiassa mulla jo ostoskorissa jemmassa, katsotaan josko tän postauksen jälkeen klikkaisin kassan kautta matkaamaan mun luo. 

 Puman kengät. Mä olen vuosia suorastaan inhonnut kyseisen merkin kenkiä, paitsi tänä keväänä oon törmännyt jo useampiin todella miellyttäviin yksilöihin, kuten juurikin esimerkiksi noihin valkoisen ja pastellin sävyjen komboille. Samoiten nuo haalean persikkaiset ovat aivan ihanat! Puma teki pitkään paljon sellaisia juttuja ja yksityiskohtia, jotka eivät mun makuun iskeneet lainkaan. Esimerkiksi ne leveät nauhat, ja erityisesti ne sillä silkkisellä versiolla. Hrrr, en voisi kuvitellakaan omaan käyttöön. Mutta nyt tosiaan heiltä on alkanut tupsahdella useitakin kivoja yksilöitä. Spartoolla varsinkin oli tosi kattava valikoima näitä kivoja löytöjä! 

 Erikoisemmat valkoiset tennarit. Tällä haen nyt sitä, että mä oon aina valkoisissa tennareissa aika vannoutunut niihin tuttuihin ja turvallisiin yksilöihin, kuten esimerkiksi Converseihin tai Niken Air Maxeihin. Tänä keväänä fiilis on kuitenkin ollut pitkälle se, että nyt jotain uutta. Valkoinen on kuitenkin värinä sellainen, jota kengissä mulla tulee keväästä syksyyn eniten käytettyä, mutta nyt siihen olisi kiva tosiaan yhdistää jotain itselle uutta. Oon esimerkiksi alkanut haaveilla noista Kenzon slip on:eista, vaikka ennen inhosin kyseistä kenkä mallia myöskin todella paljon. Toinen todella hyvä vaihtoehto olisi Minna Parikan pupu tennarit. 

❥ Paksu remmiset sandaalit. Olipas vaikea keksiä oikeaa sanaa tuohon alkuun. Mutta siis tosiaan, aikaisemmin muhun on iskenyt aina kaikki todella sirot yksilöt. Ei mitään paksuja remmejä tai miksi niitä nyt sitten ikinä kutsutaankaan. Tänä keväänä oon kuitenkin huomannut katselevani paljon mieluummin näitä "järeämpiä" yksilöitä. Kuten esimerkiksi noita Michael Korsin valkoisia yksilöitä, joissa on tuo aivan upea solki! 

❥ Erilaiset mustat korkkarit. Erityisesti yksinkertaisen tyylikkäät ja pienellä yksityiskohdalla varustetut yksilöt. Ted Bakerilta tällaisia oon nyt vähän ihastellut, mutta vielä en ole osannut päättää tarkkaa mallia. Mustat korkkarit toimii tilanteessa kuin tilanteessa, mutta varsinkin kesällä koen niille olevan todella paljon käyttöä. 


Kannattaa siis kurkata Spartoon valikoima, mikäli vielä sunkin kenkäkaappi kaipaa uudistusta tälle keväälle ja kesälle! Mitkä on sun tän kevään mieluisimmat kenkätrendit? :) 

3 kommenttia

  1. Pastellisävyt on kyllä <3 Ostin just ihanat pastellisävyset balleriinat ja ne on kyllä täydelliset!

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on!! :) ooo, mullekin mahtuis kyllä vielä pastellinsävyiset baltsut kesään :p

      Poista
  2. Mäkin tykkään tosi paljon kaikista pastellisävyistä! ♥ Tosta kollaasista mun silmiin osui erityisesti nuo keltaiset kengät, niin ihanat ♥ Oon nyt tän vuoden puolella tykästynyt keltaiseen oikein kunnolla. Aiemmin en niin hirveästi välittänyt keltaisesta vaatteissa tai kengissä :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥