Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ASU & VIIME AIKOJEN PLUSSIA JA MIINUKSIA

Tällaiset viime aikojen plussia ja miinuksia postaukset ovat aina olleet teidän lukijoiden mieleen, joten päätin julkaista sellaisen myös nyt. Viime kerrasta kun on päässyt kulumaan aikaan reippaasti yli vuoden verran. Tällä kertaa plussia oli huomattavan paljon helpompi keksiä mitä miinuksia, ja näin niitä kertyikin paljon enemmän. Mutta sehän nyt on pelkästään positiivista. Tosin tuon järkyttävän sään olisin halunnut listata miinusten puolelle vaikka kymmenen kertaa, niin paljon se ärsyttää ja masentaa. Tänäänkin olen joutunut kaivamaan auton jo kaksi kertaa tuolta lumi/räntäsateen seasta, ja ainakin yksi kerta taitaa olla vielä edessä. No mutta, tässä näitä tulee, kera hetki sitten räpsittyjen asukuvien! 

DSC_9330
DSC_9369PLUSSAT
+ Kohta koittava kahden viikon Thaimaan matka + Kahdet erittäin viihtyisät pikkujoulut + Lähestyvä perheen kesken vietettävä joulu + Uusi aivan mielettömän kiva puhelin, josta kuulette myös pian lisää! + Hiusten pituus, oon vasta hiljattain havahtunut siihen, miten pitkät nämä oikeasti onkaan (vaikka samaan aikaan haaveilen myös leikkaavani nämä takaisin lyhyiksi) + Makkarin uusi tauluseinä + Kauppojen hyllyillä pursuilevat joulukarkit ja vaalea glögi + Muutama erittäin onnistunut joululahjahankinta, odotan niin innolla lahjojen saajien ilmeitä + Zarasta löytynyt täydellinen talvitakki + Useampi onnistunut kuvausreissu + Hyvät uutiset silmänpohjiin liittyen + Lippujen saanti Sunrise Avenuen vihon viimeiselle keikalle Olympiastadionille 15. elokuuta !!! + Cocopandalta saatu Lumenen joulukalenteri + 

DSC_9364
DSC_9350
MIINUKSET
- Tuo masentava ja typerän tylsä sää, räntää ja vettä vaan joka päivä - Monet todella huonot ja vähiin jääneet yöunet - Viime päivinä todella vähissä ollut vapaa-aika - Korvan takaa tontin ostanut todella kipeä finni, joka ei sitten lähde millään - Hiukset jotka ovat jatkuvalla syötöllä aivan sähköiset - Lomalle lähdön myötä tullut stressi, on niin pirun monta asiaa vielä hoitamatta ja joulukin osuu kaiken keskelle - Puolikuntoinen olo flunssanpoikasesta johtuen - Pieleen mennyt Boohoon tilaus (en muuten suosittele kenellekään kyseistä verkkokauppaa) - Hukkuneet lemppari nahkahanskat - Kotona takunnut langaton nettiyhteys -  

DSC_9385
DSC_9332
Jacket VILA
Bag TORY BURCH
Jeans ONLY
Scarf BY MALENE BIRGER
Knitting STRADIVARIUS
Shoes BULLBOXER

2 kommenttia

  1. Oiii teillä on loma niin lähellä jo! Mä niin ootan kovasti sun postauksia sieltä, varmaan päivittelet instaakin reissulla ollessa, oispa kiva päästä ihailemaan sielläkin kuvia..? 8) Ja mäkin aloin kasvattelee hiuksia, mutta samalla tekis mieli kuitenkin pitää lyhyttä mallia, tosi ristiriitaista :'D Eniwei muutenkin kivat plussat <3

    Miinuksissa voin samaistua tuohon huonoon yöuniin, ai että olis ihana nukkua täydet yöunet heräämättä kertaakaan :'D Onneksi viime yö oli täällä hyvä, kun vauva heräs vain kerran syömään yöllä - luksusta :')

    Mitä asuun tulee, keltainen ja farkku toimii aina! Oispa ihana päästä itsekin taas kuvailemaan 8) Pitääpä itsekin jakaa plussat ja miinukset tuossa vuoden vaihteessa blogiin, kun ei ole aikoihin toteuttanut, niin kivaa luettavaa ja pääsee bloggaajan arkeen vähän kurkkaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti päivittelen myös instaa! Ja jep, lähellä on, tänään lähtö!! :) Voin vaan kuvitella tuon vauva-arjen, varmasti niin ihanaa, mutta omalla tavallaan myös raskasta, juurikin nukkumisen suhteen.

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥