Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Outfit 6/1/14

DSC_0847 DSC_0630-horz
JEANS/BERSHKA   SHOES/JEFFREYCAMPBELL  BAG&WATCH/MICHAELKORS JACKET/NEWLOOK  SHIRT/VEROMODA   SCARF/RIVERISLAND(New!)

DSC_0740-horz DSC_0855 DSC_0798-horz  
Moikka, pitkästä aikaa napsasin asukuvia teille. Vaikka tänään itkuinen ja harmaa päivä olikin, päätin kuitenkin pistää jotain kivempaa päälle ainaisen hupparilookin sijaan. Jefreycampbellitkin pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. On ne vaan niin huippu kengät. Hyvät kävella ja silti tosi näyttävät. Ne mustat normi nahkaiset tai ruskeat olis niin unelmat ja keikkuneet kauan ostoslistalla. Heti ko ne jostain alehintaan pongaan niin varmasti niihin kyllä sijoitan. Ihan ei nappaa tota paria satkua niihin nyt sijoitella.
Ripsiräpsytkin kävin viime viikolla huoltamassa. Ja erittäin näyttävät sainkin. Säihke oli saanut jotain uusia tupla ripsiä ja mä tykkään kyllä tosi paljon. Tosi moni tuttukin on kehunut " heii sä olet ottanut ripset!" Sit on saanu olla sillai, "ööhöm on nää mulla jo 1,5vuotta ollut :D " 
Mites sitten tuo itkuinen ja harmaa päivä.. No tänäänhän se päivä sitten koitti, meikästä tuli inttileski. Tänään jäljellä ihan liikaa. Vuoden ko tuo J siellä armeijassa meinaa olla. No, toisaalta tää voi olla ihan hyvä juttukin. Aika näyttää. Mä uskon että me selvitään tästä ilman ongelmia, tosin en usko sen olevan ihan mitään helpointa. Ollaan kuitenkin oltu koko syksy melkein 24/7 yhdessä, ja oon viikosta nukkunut korkeintaan yhden tai kaksi yötä yksin, aina tosin en sitäkään. Ja nyt näemme sitten vain viikonloppuisin, eikä niinäkään aina. 
Ens viikolla mulle pitäis myös saapua pari kivaa pakettia. Ja perjantaina suunnataan kohti helsinkiä. Innolla odotan päästä kiertelemään kauppoja rauhassa ja tunteella ystävän kanssa! ♥ 
Kiva muuten, puhuin viime vai edellis postauksessa kun tilasin jotain vähän "isompaa" ostosta tuossa. Ja sainkin sitten ilmoituksen spostiin että tuote on valmiina toimitettavaksi tms. Sitten illalla tulee viesti että heillä on käyny joku varastovirhe tms ja he on myyny niitä tuotteita enemmän ko niillä on niitä joten jäin sitten ilman. Ny vaa odotellaa koska he saavat niitä taas lisää ja meikä saa oman murunsa kotiin! 
Ehkä mä taidan nyt suunnata suihkuun ja nukkuun, koska mun pitäis aamu kuudelta (miettikää meikä joka nukkuu normisti helposti kahteentoista hereillä 04:30.....) olla hämeenkyrössä reippaana töissä! 

 

16 kommenttia

  1. Mustakin tuli nyt tänään inttileski ja itkuinen päivä takana.
    Vuoden tämäkin meinaa olla ja yleensä oltu lähes 24/7 yhdessä.
    Toivottavasti aika menis nopeaa ja muru tulisi ekoille lomille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin! kumpa aikaa vois pikkasen edes tökkiä menemään nopeempaa! Mä just kuulin että ne on heti kolmannenkin viikonlopun kii ja taas saa varrota kaks tuskasta viikkoa kun se ekoilta lomilta lähtee takasi armeijaa! x(

      Poista
  2. ihana ulkoasu ja oot tosi kaunis! banneri on aivan upea:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. IHANAT JEFFREY CAMPBELLIT!♥ Omistan mustat, joten tuollaiset valkoiset on pakko saada kyllä omaankin hyllyyn, rakastuin täysin noihin:) MK:n laukkukin on ihana, kelpaisi itsellekin:P
    Musta tuli puolivuotta sitten inttileski ja toinen pahanen siis enää jäljellä! Suoraan sanottuna aivan syvältä koko puolivuotinen ollut.. No parempaan päin nyt:3

    http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo valkoiset on paljettiset :p mut ne ei näy kaukaa! Varmasti, ainakin alokasaika 8 viikkoa on varmasti erittäin syvältä. Onneks siittä sitten loppua kohti alkaa helpottumaan koko ajan enemmän :)

      Poista
  4. Oi kun sulla on kyllä niin ihana blogi! :'3 Tykkään valtavasti siitä, kun sulla on niin tarkat ja isot kuvat. Oot kaikenlisäks myös niin kaunis. Banneri on myös jotain niiiiin upeeta. :-)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihana asu! :) Ja tsemppiä inttileskeyteen, kyl te pärjäätte! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Eiköhän me pärjätä, tosin mulle ainakin tulee olee vaikeeta, ei silti mahdotonta! :)

      Poista
  6. Upeat kengät, upea laukku, ihana huivi ja ihana sinä ♥ Vaikka inttileskeys onkin aluksi aivan hirveää, niin kyllä se vuosi hurahtaa yllättävän nopeasti :)

    VastaaPoista
  7. Voi kun mä rakastuin tohon laukkuun!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥