Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

WEEK 4

DSC_0336
♥ American Diner. Voi vitsit, voiko ruokaan rakastua? Tällä hetkellä ihan ykkösruoka. Kanahampurilainen, ja nimen omaan american dinerin sellainen. Aaaw, mun tulee niiin nälkä.

DSC_0111
♥ Miniintheboxin tilaus saapui tuossa joku viikko sitten. Ja nuo läpälliset kuoret on ainakin ihan mega epäkäytännölliset. Kaikki niitä aina hehkutta kui hyvät ne on, mutta mä en ainakaan tykänny yhtää. Toki ne suojais näyttöä ihan kivasti, mut ei. Mä en tykänny. Muuten tilaus meni oikein nappiin!

DSC_0356
♥ Asukuvien ottoa, kunnes kaukolaukaisin päätti siirtyä kesken kaiken eläkkeelle. Musta JetSettin pääsi pitkästä aikaa käyttöön ja Korssit sai lomailla. Rannekellosta on tullu mulle niin vakkari asuste, että on ihan "alaston- olo" ilman sitä. Sen takia niitä on varmaan niin monta erilaista vuosien aikana mulle kertynytkin. 
 
DSC_0376 ♥ Mun huoneen uus asukki.Oon jo ties kuin kauan haaveillu että saisin heittää sen punasen nojatuolin menee ja jotain mustaa nahkaa siihen tilalle. No lauantaina Lielahdessa Mansikan kanssa ollessa poikettiin ihan vaan huvin ja urheilun vuoks Jyskissä. Siellä oli kaks tällästä mustaa tarjouksessa, toine oli kokonaan nahkainen 65€, ja sit oli tää versio 125€. No mä mieti tarkkaa kumman mä otan, ko toinen oli kuitenkin tuplat kalliimpi. Jälleen kerran mentiin kissojen ehdolla, päädyin tähän muoviversioon koska tätä ne ei ainakaan kynsis yhtään. Kassalla sitten myyjä tokaisee hinnaksi "75€ kiitos!" totesin takaisin, että ei, se oli se 125€maksava tuoli. No käytiin tarkistamassa että puhutaan molemmat samasta tuolista, ja kyllä. Tää tuli koneelta eri hinnalla, joten meikä sai tän sitten tosi edullisesti normi 185€ hintaan nähden! Oi vitsit että olin tyytyväinen että päädyin aluksi tähän, muuten en olis ikinä saanu tietää että tää oli näin edulline! 
  
DSC_0601 ♥ Nellyltä saapunut paljetti tikrupaita. Aluks tykästyin tähän ihan hirveesti ja nyt kun oon yrittäny ottaa tätä käyttöön ei tää tunnu sopivan minkään farkkujen kanssa eikä muutenkaan mun mielestä istu laisinkaan. Täytynee vielä yrittää keksiä jotain, koska mä tykkään tästä tosi paljo. 
 
DSC_0886 ♥ Yrittänyt säännöllistää ruokailuja-ajat, määrät ja muutenkin saada sitä terveellisempään suuntaan. (hehheh, hyvä esimerkki vanukas kuvasa...) Mä jos joku syön epäterveellisesti ja erittäin epäsäännöllisesti. Nyt oon ottanu kovat tavotteet saada nää asiat kuntoon. Saa nähdä kuinka onnistutaan ja kauanko kestää! 
   DSC_0888 ♥ Ostin itselle ihan tuntemattoman ja uuden sarjan katseltavaksi. Vielä en ole yhtäkään jaksoa saanut katsottua, mutta pian olis tarkoitus pistää levy pyörimään. Oon jo pitkän aikaa halunnut alkaa seuraamaan jotain ihan uutta sarjaa, mistä en tiedä juonesta yhtikäs mitään enkä ole nähnyt pätkääkään etukäteen. Tästä mä olen kuullut paljon, siis että tää on mielenkiintoinen ja hyvä. Ja niimpä päädyin sitten ostamaan ekan tuotantokauden itsellenikin.  
   DSC_0612 ♥ Nää kolme pikku karvapalleroa on keksineet alkaa valloitamaan mun sängyn. Ennen kuin J meni armeijaan, mä olin suurimman osan öistä aina siellä. Nykyään kun oon melkein aina yöt kotona, nää kaikki kolme hirmua eksyy mun viereen. Siru nyt on nukkunut omalla paikallaan iät ja ajat enkä edes osaisi nukkua ilman sitä. Mutta nuo kaks kun toinen nukkuu toisessa kyljessä kiinni ja toinen toisessa. Molemmat peiton päällä saa aika ahtaan olon kyllä aikaan. Kumpaakaan ei raaskisi herättää tai siirtää mutta ei sitä viitsis koko yötä samalla kyljelläkään aina nukkua. 
 
DSC_0604 ♥ Smoothiet. Oon viime aikoina käyttänyt tosi paljon tehosekoitinta ja kokeillut ihan randomilla kaikkia sekoituksia. Viimeks oli mangoa, päärynää ja maustamatonta jugurttia. Se oli tosi hyvää! Lisäks kuvassakin esiintyvä mansikka-banaani versio vanilijarahkalla oli superhyvää. 

DSC_0884 DSC_0875-horz DSC_0872 ♥ Nojatuolin myötä sain kauhean sisustusvimman huoneessani ja järjestelin yks päivä paikat tiptop ja otin muutaman kuvan teillekkin. Viihdyn mun huoneessa tosi hyvin. Varsinkin nyt kun lähes kaikki punaisen rippeet on saatu karistettua. En millään malttais odotella omaa kämppää ja sen sisustamista!

14 kommenttia

  1. AAH toi eka kuva, american diner on parhautta...♥♥♥ oon kans miettiny pitäskö hankkii tollaset läpälliset kuoret puhelimeen just ku niitä on kehuttu paljon. ehkä johonki baarireissulle varmaa iha näppärät ku saa kortit helposti mukaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen puolesta ne on näppärät kun saa kortit messiin, muuten niissä ei ole mitään näppärää :D

      Poista
  2. ois kiva kun tekisit kunnon huonepostauksen, jossa näkyisi vähän paremmin sun huonetta :) ?

    VastaaPoista
  3. Sulla on aivan ihana blogi! Tosi upeita kuoria♥
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania nuo kaikki puhelinkuoret !!<3
    Muutenkin ihania ja älyttömän hyvä laatuisia kuvia !
    Ihana blogi, liityn lukijaksi !:)

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihana toi tiikeripaita!! Käytä ihan vaikka mustien farkkujen kanssa, ei kai toi sen kummempaa kaverikseen tarvitse! :)

    VastaaPoista
  6. wou, täällon nice ulkoasu ! ja mitä vähän silmäilee, nii meleko laadukkaita postauksiaki. goooood.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan olonen blogi ainekin näin nopeesti katseltuna! Aijon todellakin viettää tän illan lukien sun postauksia :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia ja aiheita sun blogissa :) Mun omat kuoret on tuolta http://www.designskins.fi - kaupasta. Ootko niit kokeillu?

    VastaaPoista
  9. Tosi upeita kuvia! Toi pinkki unisieppari on supersuloinen. :>

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥