Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Webbailua


Hoksasin tuossa tänään ollesani koneella juuri ennen lenkille lähtöä, että mun läppärissähän on web kamera mitä en oo kun kerran käyttäny, nii piti sit kokeilla! Tosiaan siis oli noi mahtavat lenkkikuteet päällä. Mut ainoot vaatteet ne ei mulla tänään ollut, vaan tässä teille sitten vähän asu kuvaakin:

 Kengät/Converse  Farkut/JC   Pitkähiha/GinaTricot   Farkkuliivi/Mango   Laukku/Guess   Kello/D&G  Käsikoru/Cheap Monday


Taas sai melkein hermonsa menettää näiden kuvien kans. Mutta siinä ne nyt viimein on. Nappasin kameran mukaan lenkille, ja muutaman ihan julkaisu kelpoinen kuvakin tuli sieltä napsailtua. En oo kivikauteen käynyt taas lenkillä, ei vaan nappaa juosta tai edes kävellä tuol ko saa koko aja varoo et on kohta seljällää. Mutta tänään näytti siltä et rupes jalkakäytävät oleen suht sulia. Tulipa siinä sitten heitettyä 8km kävelyä ja juoksua. Voin kertoo et aamulla ei kyllä naurata kun yrittää nousta sängystä ilman kipuja.
Huomenna on sitten turhaakin turhempi naistenpäivä. Tai no ei ihan täysin turha. Hain tossa taas koulun jälkeen Myllyltä suussa sulavia munariisipasteijjoita. (ne on ykkösiä!!!) ja siinä sitten myyjä oli niin hyvällä tuulella, ja mun vakioasiakkuudesta johtuen sain kaupan päälle tuollaisen valkosuklaa vadelmamousse naistenpäivä leivoksen. 
Nyt olis taas nii paljo tekemistä ettei edes tiedä mistä alottaa. Siivota huonetta, koulutehtäviä tekemäti enemmän kun uskaltaa edes laskea, kirpputori tavaroiden hinnoittelua, ja en jaksa edes alkaa miettiä mitä kaikkea. Kampaaja-aikakin pitäisi taas saada varattua. Nyt kun oma vakkari kampaaja (täti) on pitkältä sairaslomaltaan taas päässyt tekemään töitä. Meinaan alkaa hippasen nää sekaset otsahiukset niputtaa. Meinaa ei sitte saa mitenkään järkevästi muutaku tälläi laittamal pinnillä. Enkä tyksi yhtää. En oo muuten viel muistanu lisätä kuvaa kun mestarikampaajaHenna värjäs täs Juuson hiukset, eikä tullu ollenkaan hullummat :-) Ehkä siittä tulee kuvaa sitten viimeistään viikonloppuna.
Tosiaan vielä vimpaks asiaks: Oon tosissani ruvennu miettii toivepostauksia Eli sehän tarkoittaa sitä, että nyt saatte te lukijat toivoa! Itselläni on ollut mielessä kattipostaus. Jota on jo ehditty itseasiassa toivoakkin. Elikkä esittelisin teille vähän perusteellisemmin nuo kaksi omistamaani karvahirmua. Mitä mieltä olisitte siittä? Onko täällä eläinten ystäviä? :-)

Mut nyt mä meen ainakin täyttään tiskikoneen ja siivoon keittiön koska oon sen jo kolme päivää luvannut tehdä! Samalla voisin tehdä itselle jotain ruokaakin.

5 kommenttia

  1. hei haluisin tietää sun lemppari blogeista ja vaattista (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se tule onnistumaan :--) ! Kiitokset kommentistasi :)

      Poista
  2. Ihana blogi ja sul on ihana tyyli♥ Toi banneri on kans persoonallinen ja hieno! mm tee huonepostaus,ellet oo viel tehny, en oo viel ehtiny selata sun blogii kokonaa,mut lueskelen sitä täs koht:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 huonepostaus löytyy jo, tosin järjestys siittä on muuttunut useampaan kertaan aikas paljon, ja parempaan! :---)

      Poista
  3. Ihana laukku & farkkuliivi ! =) Ja nättejä kuvia :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥