Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Favorite: Green!

asu_mökki_1-side asu_mökki_8 asu_mökki_4-side asu_mökki_7 asu_mökki_3-sideJacket BikBok | Jeans VeroModa Bag & Watch Michael Kors 
Shirt Vila | Shoes Timberland/Sarenza* | Scarf Mulberry

Joku varmasti muistaa, kuinka mä joskus IN/OUT postauksessa "haukuin" tämän sävyisen vihreän. Tai no, ei voi sanoa että olisin haukkunut, ilmaisin vaan että muhun se ei iske, eikä mielestäni mulle sovi. Nooooh. Niin sitä vaan vuosien myötä mieli muuttuu. Tilasin jokin aika sitten tämän Vilan paidan kokeiluun. Mulla nimittäin löytyy tismalleen sama paita viininpunaisena, ja se on yksi lemppareista. Niinhän siinä kävi, että tästä tuli toinen lemppari. Mun mielestä tän sävyinen vihreä, sopii älyttömän hyvin mustan ja harmaan kanssa yhteen. Sekä kesää kohti mentäessä myös vaaleiden farkkujen kanssa. 
Pöksyistä puheen ollen, kuvan farkut on uutuudet VeroModasta. Ostin ne Pirkkalassa järjestetystä bloggaajien illasta. Ne VeroModalla kutsuu näitä taikapöksyiksi. Taikaa niissä on se, kuinka pirun hyvin ne pysyy mustana, ja kuinka ne tuntuu päällä tosi mukavilta. Mä oon nää muutaman kerran jo sotkea, joten pesukone on niitä pyörittelemään päässyt jo useamman kerran. Aivan yhtä mustat ovat edelleen kuin uutena! Samaa ei voi sanoa yksistäkään muista mun mustista farkuista.. Zaran farkut oli uutena aivan ihanan pikimustat. No, ensimmäisen pesun jälkeet ne oli harmaat. Et jos etsinnässä on uudet mustat farkut, mä annan kaikki suositukset näille! Maksoivat muistaakseni pyöreesti 60 euroa. 

Mä odotan kyllä kevättä jo ihan superpaljon. Varsinkin pukeutumisen suhteen. Alkaa taas hetkeksi olla kiintiö täynnä lumisia maisemia, loskaa/räntää/lunta sekä jäätävää kerrospukeutumista. Oon jo pikkuhiljaa kaivanutkin kaikkia keväisiä vaatteita ja asusteita esiin ja hypistellyt niitä. Ei onneksi enää mene kauaa, että ne saa kaikki ottaa tosissaan käyttöön. Ja heivata talvitakit varastoon säilöön! 

Nyt mä alan pikkuhiljaa suuntaamaan suihkuun ja sitten nukkumaan. Viime päivät ovat olleet aika tapahtumarikkaita, eikä "helpotusta" näy. Huomenna vapaapäivä, ja lauantaina suunnaksi Helsinki. Koulujuttuja on miljoona tehtynä, ja tuplat vielä vähintään edessä. Lisäksi tällä viikolla oli yksi aika huippu kauneuteen yms. liittyvä juttu, jota olin jo aika pitkään innolla odottanut. Siihen palataan vielä omassa postauksessa lähiaikoina. Joten jos ja kun, postauksia ei ihan samaan tahtiin ole viime aikoina tullut, en suinkaan ole ottanut chillisti sohvalla. Vaan aika tukkaputkella on tosiaan menty. Emmää silti valita, kaikki jutut (lukuunottamatta jännetuppitulehdusta nilkassa joka vähän on hidastanut menoa...) ovat kuitenkin olleet tosi kivoja! Pysykää siis kuulolla, kyllä tännekin on kivoja juttuja lähiaikoina enemmän taas tulossa. 

16 kommenttia

  1. Mä oon myös niin lämmennyt just tuon väriselle vihreälle :'D Tuo sun paita on ihana, just tollasta oon ettinyt myös itelle ♥ Löysin ihan mielettömän ihanan tuossa muutama viikko sitten, mutta jäljellä olevat koot olivat enää XL, joten se jäi sinne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niiiin tuttu tunne, että jostain superihasta vaatteesta puuttuu se oikea koko! :D Niin ärsyttävää! Tää Vilan paita on kyllä ihana :) Himottaisi jo seuraavassakin värissä :')

      Poista
  2. Ohhoh miten ihana toi paita, iteltäni löytyy kaapista ihan liikaa jo tota sävyä, mutta ehkä se vielä yhden paidan kestäis, hehe. Oon jo piktään jossain alitajunnassa itselleni huutanut, että typerä tyttö, miksi ostat aina mustia farkkuja jotka ei pysy mustana. Mutta hei, ehkä tän jälkeen suuntaankin sitten hakemaan noi taikafarkut! Sul on superkiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan tätä paitaa! ♥ Kyllä mä uskon, että sunkin kaappi yhden vielä kestää ;) Ehdottomasti suosittelen kyllä näitä pöksyjä, jos haluaa että musta kans pysyy mustana! :) Kiitos kehuista!

      Poista
  3. Tuo vihreän sävy on kyl sellanen et välillä sitä inhoaa ja välillä taas rakastaa. Ihmismieli on niin ihmeellinen.
    Tää vuoden aika on hiukan ärsyttävä. Ku ei oo enää talvi, muttei myöskään oo vielä kesä. On kevät mutta se ei muistuta millään tavalla niitä mitä lapsena näki piirretyissä eli aurinko paistaa, puut alkaa vihertämään ja linnut laulaa ihanasti. Ei, Suomes se on loskaa, märkää ja hiukan likaisen näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Väriin on kyllä niin jatkuva viha/rakkaus- suhde :D Ja ärsyttävä nimenomaan on tämä vuodenaika! Ja ruman näköinen myöskin :/

      Poista
  4. Ihana toi paita! ❤ Ite rakastan ton värisiä vaatteita!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihana!! :) Väri on muhunkin alkanut iskemään enemmän tämän kevään myötä :p

      Poista
  5. Mitä materiaalia tuo paita on kun sun on ainakin ihan ryppyinen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun omaan silmään ei tuo "ryppyisyys" pistä ollenkaan, ja sulla se pistää taas niin paljon että pitää tällaista "palautetta" mulle laittaa :)

      Poista
  6. Ihana väri ja tyyli! :)

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Mukava katella noita kuvia, kun niistä paistaa läpi sun pirteys ja iloisuus. Ja tuo vihree paita on ihana!

    VastaaPoista
  8. Heh, niin siinä yleensä käy, että ensin vihaa jotain asiaa ja yhtäkkiä rakastaakin sitä :D Käynyt niin monet kerrat... Mutta hei, ihana asu ja tosiaankin väritys tässä on ihan kohdillaan :) Mäkin odotan kovasti talven väistymistä pois ja kunnon kevään saapumista! Kyllä se kevät on ihan just täällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei paranis mitään mennä "vihaamaan" kun siihen kuitenkin kohta "rakastuu" :D Väritys ja asu oli kyllä kans omaan mieleen! Niiimpä, kevät on onneksi kohta täällä! ♥ vaikka aamulla taas epätoivo meinasikin iskeä saapuuko se koskaan, kun mittari näytti -10 astetta... :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥