Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIME AIKOINA...

111
... Avannut ensimmäisen luukun joulukalenterista! Sain Cocopandalta yllätyksenä tämän Nyxin kalenterin. Mulla ei oo moneen vuoteen ollut minkäänlaista joulukalenteria. En ollut itseasiassa koskaan hiffannut, että joulukalentereita saa myös kosmetiikkaversiona. Siksipä tämä oli erityisen positiivinen yllätys. 

asu_syksy_6
... Kuvaillut asukuvia. Tosin en kovin monesti (pitäis skarpata!!) mutta muutamasti kuitenkin. Syksy tosin muuttui ihan liian nopeasti näitä asukuvia ajatellen täksi räntävesilumisekoitus- sateeksi. Mutta, kerettiin sitä muutamat syksyiset kuvat onneksi saada. Palataan näihin pian tarkemmin!

aa_1
... Ostanut ja saanut ihan hurjan paljon kukkia! Sekä tehnyt J:lle oman joulukalenterin, joka hieman pilkistää kukkien alta. Tähän itseasiassa palataan vielä tarkemmin omassa postauksessaan hyvin pian! Mutta tähän aikaan vuodesta leikkokukat on jotenkin erityisen piristäviä. Etenkin vaaleanpunaiset ruusut on ihan 
  aa_synttärit... Viettänyt synttäreitä. 23 vuotta sitä sitten napsahti mittariin. Muutamat sukulaiset poikkesi kahvilla, joten sai hyvän syy leipoa muutaman kakun! Tykkään meinaan leipoa ihan superpaljon, mutta harvoin sitä tulee kuitenkaan leivottua, kun ne syöjät puuttuu. Pitäis kutsua väkeä useammin kylään, sais syyn leipoa useammin! 

a_paketit_2
... Tuurannut tonttuja ja paketoinut jo hurjan määrän paketteja. Tosin osa näistäkin menee suoraan J:n joulukalenteriin. Mutta kyllä täältä vähän muuallekin näitä lähtee. Tänä vuonna innostuin ihan hurjasti näistä ruskeista lahjapapereista erilaisilla nauhoilla. 

18 kommenttia

  1. Oi, nauti sun joulukalenterista! Mä tykkäsin ainakin hurjasti jo tän päivän tuotteesta ja muutenkin noi NYXin huulituotteet on lemppareita! <3

    Ja mä oon myös hurahtanut yksikertaisiin ruskeisiin lahjapapereihin ja myös kortteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans lähes kaikista NYXin huulituotteista tykännyt! :) Muutama sarja tai yksittäinen tuote on ollut pettymys, mutta ehdottomasti suurin osa on ollut huippuja! :) Ainoa pieni miinus, nii kaikki tän kalenterin tuotteet on näköjään mini kokoisia, mutta eipä se nyt mikään iso haitta ole! :)

      Poista
  2. Toi NYX:in kalenteri vaikuttaa kyl kivalta :) Ruskea lahjapaperi ja nauhat on kyl kiva yhdistelmä! mä en oo ees viel alottanu paketoimaan lahjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä oikein kiva kalenteri kyllä! :) Haha, en mäkään oo siis paketoinut juurikaan, paitsi noi J:n joulukalenterin jutut on ollut pakko paketoida jo nyt :D

      Poista
  3. Vähän siisti toi joulukalenteri!

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään myös leipoa tosi paljon, mutta en itsekään kauhean useasti leivo. Ei joko jaksa käydä kaupassa ostamassa aineita, tai sitten ei vaan ole ketään, kuka söisi mun leipomuksia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttua :D Joko iskee juurikin laiskuus, tai sitten ei oo ketään syöjää :D

      Poista
  5. Oii, myöhäiset synttärionnittelut! <3

    Tuo Nyxin kalenteri on kyllä tosi suosittu, tuntuu että kaikilla on se! Enkä ihmettele, mullekin kelpaisi 24 uutta huulipunaa, hah! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! ♥ Joo siis tää on ollyt yllättävänkin suosittu! Mutta toisaalta, en kyllä ihmettele nyt kun muutaman luukun on saanut auki :)

      Poista
  6. Oii kuinka ihanan näkösiä paketteja oot paketoinut! 😍

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat kuvat! Toi Nyxin kalenteri vaikuttaa niin kivalta *.* Kukkia oon itekki miettiny ostavani, mutta ei oo kyllä vielä tarttunut matkaan. Varsinkin punaiset ruusut voisivat nyt sopia tosi hyvin, kun on joulukuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva!! :) Punaiset ruusut on kyllä kans ehdoton! Vielä tosin oon halunnut vaaleanpunaisia, mutta eiköhän pian tännekin kotiudu niitä punaisia ;)

      Poista
  8. Ihania kuvia!! Ja onnea 23v Henna <3 NYXin kalenteri on upea, mutta en itse ole huulipuna ihmisiä, 24 huulipunaa olisi yksinkertaisesti liikaa :-D Olet ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni! ♥ Ihana kommentti :) Mä tykkään huulipunista, vaikken niitä päivittäin käytäkkään! Tästä kalenterista saa hyvin vinkkiä, mikä sävy sopii itselle! Niin voi sitten myöhemmin hankkia tuotteet täysikokoisina :)

      Poista
  9. Mulla on sama joulukalenteri ja ootan jo innolla kaikkien luukkujen sisältöä :D ♥ Ja hei, myöhästyneet synttärionnittelut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihana kalenteri! Eli hyvä valinta sullakin ;) Kiitos Sofia! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥