Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

AJATON JA TYYLIKÄS JOULULAHJA

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Nyt alkaa tosiaan olemaan se aika vuodesta, kun pukinpikkuapurit rientävät töihinsä ja pähkäilevät mitähän sitä taas tänä vuonna hankkisi kenellekkin joululahjaksi. Mutta eipäs hätää, mulla onkin teille vinkki, joka toimii erityisen hyvänä lahjana ja sopii oikeastaan ihan kelle tahansa. No mikäs muukaan, kuin kello! Se on ajaton ja tyylikäs lahja, joka palvelee lahjansaajaa vielä vuosia. Se on myös todella helppo lahja, jos vain yhtään tietää, mistä toinen tykkää. Daniel Wellingtonin kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy mieluisa kello tai asuste kenelle tahansa! 

daniel_1
daniel_5
Heidän valikoimastaan löytyy paljon erilaisia moneen eri makuun sopivia lahjasettejä. Ja mikäli kuitenkin kävisi niin, ettei sitä suosikkia sieltä valmiiden lahjasettien joukosta löytyisikään, voi heillä suunnitella lahjapakkauksen myös täysin itse heidän lahjasettikoneellaan! Mä päädyin heidän tähän aivan ihanaan Classis Petite Sterling + Bracelet settiin*. Joka onkin ollut todella paljon käytössä tämän saatuani. Ihmekös tuo, sillä valkoinen ja hopea vaan toimii niin mahdottoman hyvin yhteen! 
Heillä onkin tällä hetkellä kaikki lahjasetit -10%, myös itse suunnitellut! Kannattaa lukea postaus tosin loppuun saakka, koska lopusta löytyy koodi, jolla tuon alennuksen päälle saa vielä toisenkin alennuksen! 

daniel_7
Heidän tuotteensa ovat myös oikein oiva lahja sille miespuolisellekin henkilölle. Heiltä nimittäin löytyy myös massiivisempia ja miehekkäämpiä vaihtoehtoja. Kuten esimerkiksi tämä tyylikäs Classic Black Bristol* ruusukultaisena. Lahjasettien joukossa on myös miehisempiä vaihtoehtoja, joten sellainenkin on oikein oiva lahjaidea muistaa sitä omaa rakasta, veljeä, isää tai miksei vaikka ystävää. 
  daniel_3

Daniel Wellingtonilla on tosiaan nyt joulun kunniaksi kaikki erilaiset lahjasetit -10%, suunnitelit sen sitten itse tai päädyit valmiiseen versioon. 

Tämän lisäksi käyttämällä koodia HENNA, saat vielä -15% koko heidän valikoimastaan

Lahjaseteistä saat siis tosiaan käytännössä tupla-alennuksen! Jos tarkoituksena on kuitenkin hankkia pelkkä kello tai esimerkiksi tällainen heidän uusi suloinen rannekorunsa, niin syötät vain siinäkin tapauksessa koodin kassalla, ja hinnasta lähtee mukava siivu pois. Koodi on voimassa 31.12.2018 saakka. Daniel Wellington tarjoaa myös ilmaisen maailmanlaajuisen toimituksen. Heillä on myös pidennetty palautusoikeus 06.01.2019 saakka, jos kuitenkin kävisi niin, ettei lahja sitten olekaan jostain syystä vaikka oikean värinen! 

7 kommenttia

 1. Tuollainen kello kelpaisi kyllä itsellekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi kivoja ja niin moneen tyyliin sopivia kelloja! :)

   Poista
 2. Daniel Wellingtonin kellot ovat tyylikkäitä ja pidän niistä! Eihän sitä tiedä jos sopivassa kohdassa vinkkaa niin voisi vaikka saada tällaisen joululahjaksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kannattaa ehdottomasti vinkata, tällainen on oikein ihana joululahja! :)

   Poista
 3. DW:n kellot ovat kyllä monipuolisia ja tyylikkäitä. Näähän käy kenelle tahansa :) Paljon olenkin niihin erityisesti somessa törmännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa näistä tästä monipuolisuudesta, sopii niin monen eri jutun kanssa hyvin yhteen! :)

   Poista
 4. Mä oon pitkään haaveillut tämän tyylisestä kellosta, ja olin jo ihan viittä vaille kesällä tilaamassakin - kunnes mies toi Kaliforniasta tuliaisiksi just eikä melkein miunnäköisen kellon :---D Mutta jossakin vaiheessa ihan ehdottomasti pitää kotiuttaa myös tällainen. Nämä ovat vaan niin ihania, ajattoman tyylikkäitä <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥