Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SAAGA LIFESTYLE

*Postaus toteutettu yhteistyössä SAAGA Lifestyle kanssa.

tyhjä-quetes
Muistatteko, kun mä keväällä postasin teille Swappi.fi sivustosta, jossa hutiostokset saavat uuden elämän? Tää Swappi on nyt päivitetty uuteen hieman monipuolisempaan loistoonsa, SAAGA Lifestyle:ksi. Second Hand on edelleen isossa ja vahvassa osassa, mutta mukaan on tullut paljon muutakin. Heidän valikoimaansa on tosiaan tullut mukaan myös tarkoin valitut superfoodit ja luonnonkosmetiikka. Visiona heillä on viedä second hand kulttuuria eteenpäin, arvostetummaksi ja tunnetummaksi Suomessa. Ja siinä he mun mielestä ovat päässeet kyllä jo todella hyvin alkuun. Nyt vielä, kun tämän SAAGA muutoksen myötä mukaan on saatu suomalaisia tuotteita on paketti mun mielestä jo tosi hyvin kasassa.

saaga_1 saaga_8 saaga_3-tile
Jos tosiaan tuo aikaisempi postaus on mennyt ohi, niin SAAGA on netissä sekä kivijalkamyymälässä toimiva second hand myymälä, joka ostaa ja myy vaatteita sekä asusteita. Mutta ei tosiaan ihan mitä tahansa sellaisia, vaan tarkoin valittuja. Tärkeintä heille on, että tuote on oikeasti hyvässä kunnossa. Heillä kuntoluokitus portaat menevät kolmesta - viiteen, ja kolmonenkin on vielä kuitenkin hyväkuntoinen ja käyttökelpoinen. Rikkinäisiä tai tahraisia tai vaan muuten loppuun kulutettuja yksilöitä joita et vaan mitenkään saa enää pelastettua, et heidän valikoimastaan löydä. Heidän myymälänsä sijaitsee Kirpputori Swapin yhteydessä Hervannassa, johon pääsee todella helposti joko omalla autolla, tai julkisilla.

saaga_7
saaga_5-tile
Heidän verkkosivuiltaan löytyy tosiaan osa näistä heillä myynnissä olevista Second Hand löydöistä. Esimerkiksi nämä DKNY:n saappaat mä ostaisin itselleni HETI, jos ne vain olisivat oikeaa kokoa. Mutta ihan kaikkea heillä ei ole nettiin saakka mahdollista saada, niin ehdottomasti suosittelen, mikäli vain mahdollisuus on, käydä tutustumassa heidän valikoimaansa ihan paikan päällä, sekä tietysti samalla kiertää myös kirpputorin puoli ja tehdä huikeita löytöjä myös sieltä. Näin joulun alla heillä on myös erilaisia valmiita lahjapaketteja näistä ihanista kotimaisista tuotteista, joihin kannattaa kyllä myös samalla reissulla tutustua.

saaga_4
Eli jos sulla roikkuu vaatekaapissa jokin hyvässä kunnossa oleva vaate tai asuste yksilö, sun kannattaa tehdä siitä jollekin superlöytö ja myydä se eteenpäin SAAGA:n kautta. Kannattaa tutustua heidän valikoimaan myös muussakin tapauksessa, koska säkin voit bongata heiltä jotain oikeasti superia huomattavasti edullisemmin, mitä suoraan kaupasta! 

1 kommentti

  1. Mielenkiintoinen, pitää tutustua! Nykyään on välillä harmittavan työlästä myydä hyviä hutilöytöjä facekirppiksillä kun kukaan ei oikeasti jaksa tulla paikanpäälle.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥