Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ASUKUVAT & LOMAMOODI

asu_vila_1 Ihanaa sunnuntaita tyypit! Mä ajattelin tulla julkaisemaan teille vielä muutama viikko sitten räpsittyjä asukuvia, ja vähän samalla vähän höpisemään kuulumisia. Lomamoodi alkaa olemaan jo lähes kokonaan saavutettu, ja Tampereen hälinästä ja vilkkeestä on jo keritty saapua tänne maalle, eli Ikaalisiin viettämään joulua. Sain äsken just tehtyä mun osuuden aaton kattauksesta, eli juustokakun. Tosin jääkaappiin mennessään se näytti enemmänkin suklaapuurolta, kuin juustokakulta, että katotaan kumpaa meillä onkaan sitten huomenna tarjolla. En ihan hetkeen suostu kyllä leipomaan mitään laktoosittomista suklaista, maksaa hunajaa eikä ne osaa lainkaan käyttäytyä sillai miten niiden kuuluis. Eli jännityksellä odotellaan, miltä lopputulos huomenna näyttää, kun sen viritelmän tarjolle laitan. Mutta pitäähän sitä nyt joulussakin vähän jännitystä olla! 

Joulu menee tosiaan pitkälti täällä Ikaalisissa läheisten ja perheen kanssa ilman sen suurempia suunnitelmia. Välipäivinä on tiedossa ainakin perinteeksi muodostunutta peli-iltaa uusien pelien kanssa. Aikaslailla pelkkää rentoilua on siis tiedossa. Hyvä niin, tähän vuoteen kun on kerennyt jo mahtua jo turhankin paljon kaikenlaista. Ajatuksena olis myös ainakin yrittää pysyä poissa läppäriltä ja muutenkin somesta, ja sitä varten oonkin ajastanut teille loppuvuodeksi muutaman postauksen. Nauttikaa tekin pyhistä ja viettäkää paljon aikaa rakkaiden ja läheistenne kanssa! 
  asu_vila_3-tileasu_vila_11 aa_insta_1 asu_vila_7 asu_vila_8 asu_vila_4
Sweater Zara | Jeans VeroModa | Jacket Vila | Bag By Malene Birger
Shoes Dinsko | Scarf Balmuir | Gloves GinaTricot | Watch Michael Kors

Asuun mulla valikoituikin muutama uutuus, Vilan takki ja Zaran helmineulepaita. Takin ostin jo loppusyksystä Bubbleroomista, kun sen melkoisen hyvällä tarjouksella sieltä sain. Olin jo pitkään kaivannut tummempaa talvitakkia, joka ei kuitenkaan olisi ihan täysin pikimusta. Tää onkin ollut tän talven tähän mennessä käytetyin takki. Sen kaveriksi yhdistin jo kesällä Zarasta ostamani helmipaidan. Olin ihan kokonaan unohtanut sen vaatehuoneen perälle, mutta onneksi se sieltä osui käteen ja pääsi vihdoin käyttöön. Se on tosi ihana, mutta helmet eivät mitenkään kovin ydinfysiikalla ole neuleessa kiinni, eli aika varovaisesti sitä on aina saanut käytellä. Harmaa-mustavalkoista teemaa täydensi kivasti By Malene Birgerin laukku sekä Balmuirin harmaa huivi. Kokonaisuutena oikein toimiva asu mun makuuni! 

4 kommenttia

 1. Oi tää asu on sellanen minkä voisin heti laittaa päälle! <3 Tosi ihana!
  Sun joulusuunnitelmat vaikuttaa kans kivan perinteisiltä! Vähän samoilla linjoilla täälläkin, paitsi että erona edellisiin vuosiin tänä vuonna mun poikaystävä ehtii myös viettämään joulua mun perheen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, Kiitos Taru! ♥ Oi että, on varmasti huippua saada viettää joulu poikaystävän kanssa, jos aikaisemmin se ei ole ollut mahdollista! :)

   Poista
 2. Ompa magee toi neule missä on nuo helmet noin villisti :D

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥