Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYN KÄYTETYIN NEULE

asu_näsilinna_1 asu_näsilinna_14 asu_näsilinna_3 asu_näsilinna_13 asu_näsilinna_6 asu_näsilinna_7 asu_näsilinna_2 asu_näsilinna_5
Sweater Zara | Jeans Mango | Shoes H&M | Bag Louis Vuitton 

On ehdottomasti tää Zarasta löytynyt musta korkeakauluksinen yksilö. Ihastuin tähän saman tien tän siellä nähtyäni, ja sovittaessa olin jo täysin varma, että mun on saatava tämä. Oon aina vähän vieroksunut neuloissa tällaisia inan lyhyempiä versioita, mutta tän kohdalla se lyhyys ei ollut lainkaan ongelma. Ehkä siksi, että tää ei oo kuitenkaan liian lyhyt, vaan just sopivasti lyhyt.  Kivana yksityiskohtana tässä on molemmissa hihoissa tuollaiset isot valkoiset napit. Materiaali ja pehmoisuus tässä on myös ihan omaa luokkaansa. Voisin kokoajan olla tää päällä sen takia! ♥ Lemppari neuleeseen piti tottakai yhdistää tän syksyn käytetyimmät farkut, jotka ostin kesällä Tallinnan reissulta. Jalkaan tarkeni syyskuun lopussa heittää vielä avonaisemmat korkkarit jotka toimi mun mielestä tän neuleen kanssa hyvin yhdessä. Tässä asussa tosiaan yhdistyykin monta tän hetken lempparia. Farkut, korkkarit, neule sekä laukku. 

1 kommentti

  1. Aika kylmän näköset korkkarit vielä syyskuulle, mutta jos ei pitkään ole ulkona. Häröt :D mutta mageet korkkarit !

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥