Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

GREEN FLOWER DRESS - CORFU

asu_vihreä_mekko_9 asu_vihreä_mekko_11 asu_vihreä_mekko_1-tile asu_vihreä_mekko_2 asu_vihreä_mekko_10 asu_vihreä_mekko_12 asu_vihreä_mekko_6 asu_vihreä_mekko_8
Dress Nelly | Bag Louis Vuitton | Shoes Nike

Heitetääs vähän kapuloita rattaisiin tolle pakkasukolle mikä just päätti heittää melkoisen lumimyräkän käyntiin, ja palataan tähän Corfun reissun asuun. Miettiessäni mitä mä pakkaan matkalle mukaan, selailin siinä samalla vähän Nellyn sivuja, ja bongasin sieltä tämän aivan ihanan vihreän mekon. Vieläpä ihan hurjan edullisesti. Näyttäisi olevan samassa tarjouksessa edelleen, eli alle parikymppiä! Kokojankin näyttäis olevan vielä hyvin jäljellä.

Vihreä on ollu mulle aina vähän sellainen vaikea väri. Muistan teininä, ko isällä asuessani vähän sisustettiin yhtenä mun uutta huonetta, ja olin saanut jonkun hitonmoisen aivopierun, että kaikki piti olla vihreää tai vaaleanvihreää. Verhot, päiväpeitto, lakanat, koristeet, julisteet, noh, ihan kaikki mahdollinen. Nyt muistelen sitä näkymää melkoisella kauhulla. Sisustuksessa varsinkaan mun silmääni ei iske vihreä. Paitsi, viherkasveissa se menee. Eikä se ennen iskenyt myöskään pukeutumisessa. En jotenkin vaan osannut kaupassa edes katsella sen värisiä vaatteita. Tiedä sitten, aiheuttiko nuo muutama överivihreässä huoneessa vietetty vuosi sen, että yliannostus ei meinannut ottaa loppuakseen lainkaan. Nyt kuitenkin jo jonkin aikaa, mä oon tykännyt tummanvihreästä, sekä maastonvihreästä. Tosin aika maltillisesti, mutta kuitenkin niin, että oon pystynyt jopa pukeutumaan siihen. Tän mekon osuessa silmiini, tiesin haluavani sen ehdottomasti. Vähän kyllä jännitti, että miten tuon värinen ja tuollainen väriyhdistelmä oikeen sopis mulle, mutta kyllä se niin mieluisa oli, että se sai jäädä mulle ja lähteä mun mukaan reissuun. Vaikka näistä kahdesta vihreästä mä olen alkanut pikkuhiljaa tykätä, niin silti se ns. normaalivihreä ja etenkin vaaleanvihreä ei mun mieltä lämmitä, vaan pikemminkin päinvastoin.

Näitä kuvia katsellessa tulee muuten aivan jäätävä ikävä tuonne lämpöön, ja sitäkin suurempi ikävä tuota huikeaa rusketusta, jonka mä onnistuin itselleni hankkimaan. En oo meinaan koskaan elämässäni tainnut olla noin ruskea, mitä tänä kesänä!

10 kommenttia

 1. Mistä noi ruhjeet sun jalkoihin on tullu? :-( oon miettiny noita useiden asukuvien kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tuollaiset diabeteksen aiheuttamat ihomuutokset. :)

   Poista
 2. Käytitkö jotain tuotteita/muita keinoja edesauttaaksesi upeaa ruskettumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käyttäny! Pelkästään aurinkoa :D Ensiksi Suomessa ja sitten Corfulla :)

   Poista
 3. Todella kaunis mekko, vihreä sopii sulle! :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon vähän varovainen vihreän kanssa pukeutumisessa, tiedä sitten miksi.. Tuo on kyllä kaunis mekko, voisin kuvitella että testaisin myös moista ja jos olisi hyvä niin jopa voisin ostaa. Tosin en sit tiedä sopisiko mulle, tuo väri mietityttää näet. :D Mutta sulle käy, kauniita kuvia jälleen ja täälläkin ikävöitiin viimeksi eilen sitä kesän ja Pafoksen reissun rusketusta. Silti oon ihan tyytyväinen siihen että meilläkin on luvattu tänne ihan itse asiassa säätiedon mukaan lumipyryä, mä haluan ainakin lunta koska se valaisee niin ihanasti tähän pimeään aikaan ja pian on joulukin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä munkin puolesta lumi saa jouluksi ja talveksi tulla :-) Tollanen myräkkä, että meinaa tukkakin lähteä päästä vaan ei oikein houkuttele :D

   Poista
 5. Mekko ei näytä nyt istuvan yhtään tissien tai ylävatsan kohdalta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kun mun mielestä se taas istui just hyvin :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥