Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ARKIASU

aa_2 asu_dkny_6 asu_dkny_4 asu_dkny_7 asu_dkny_2 asu_dkny_3 asu_dkny_9 asu_dkny_1 Shirt Mango | Jeans Zara | Jacket VeroModa | Bag DKNY | Shoes Adidas | Watch Michael Kors

Koko päivä mennyt kirjoittaessa jos jonkinlaista postausta teille valmiiksi, ja nyt kun pitäisi saada tähän tänään julkaistavaan postaukseen jotain tekstiä aikaiseksi, pää lyö aivan tyhjää. Aivot varmaan käy ylikierroksilla tästä ruudun tuijottamisesta. Noh, jos tän postauksen teksti jää suppeaksi ja sisällöttömäksi, niin ainakin teille on tulossa monta sellaista postausta, josta mä ainakin oon tosi innoissani! 
Jos mä vähän yritän raapustaa jotain myös tästä asusta. Haluan julkaista täällä aina mahdollisimman aitoja asuja. Tämäkin asu on ehkä jonkun mielestä tosi tylsä, mutta tää on mun perinteinen arki asu. Päälle heitin syksyn yhden käytetyimmän nahkatakin, johon yhdistin luottofarkut ja tän syksyn käytetyimmät kengät. Olalle nappasin DKNY:n mustan laukun, jota en oo jostain syystä oikein osannut käyttää. Nyt kun laitoin siitä napit kulmista kiinni, se sai ihan uuden ilmeen, ja onkin sen jälkeen päässyt jo monesti käyttöön! 

2 kommenttia

  1. Ihana toi laukku! Ja koko asu kaunis, harmittaa kun ei itse saanu mitää kivoja ruska-kuvia aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä oikein kiva, nyt kun oivalsin nuo reunojen napit! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥