Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

IHANAISET - LAHJOJA JOKAISELLE

* Postaus toteutettu yhteistyössä Ihanaiset.fi kanssa! * 

ihanaiset_1
Yksi mun suosikeista joululahjojen shoppailuun on ehdottomasti tää aivan ihana Ihanaisten verkkokauppa. Oon tästä teille täällä ennenkin vinkannut, ja haluan tästä taas muistutella, koska mun kokemukset ja fiilikset on korkeintaan vaan vahvistuneet edellisestä. Heillä on aivan mieletön valikoima just lahjaksi sopivia tuotteita. Erityisesti heillä on panostettu Muumi aiheisiin tuotteisiin. Heidän valikoimastaan nimittäin löytyy noin. 1000 erilaista muumituotetta! 
Mä tykkään antaa lahjaksi paljon sellaisia kokonaisuuksia, jotka muodostuvat useammasta pienestä jutusta. Mun kokemuksen mukaan, Ihanaisten valikoimasta on tosi helppo koota tällaisia kokonaisuuksia. Jos tietysti ajatellaan, että valinnan vaikeus on ihan positiivinen asia. Yksi syy kattavan valikoiman lisäksi, miksi mä olen usein valinnut juuri Ihanaiset lahjojen ostoon, on heidän kotimaisuutensa. He ovat siis täysin suomalainen verkkokauppa. Nykyään mä oon alkanut kiinnittää selkeästi enemmän huomiota tällaiseen asiaan. Mun mielestä on tärkeää tukea kotimaisia yrityksiä! Mä oon jo tosi monta vuotta ostanut aina melkein kaikki joululahjat netistä, koska se vaan on niiiin paljon helpompaa kuin kierrellä erilaisissa liikkeissä ja ryysiksissä. 

ihanaiset_5

Yksi todella monelle sopiva joululahjaidea, on erilaiset kynttilälyhdyt. Huomatessani tän aivan ihanan yksilön, tiesin heti, kuka tästä ilahtuisi erityisen paljon. Tässä on myös aivan ihana idea, nimittäin tämä toimii sekä kynttilälyhtynä, että myös purkkina! Tuon korkista valmistetun pohjan voi nostaa siis myös kanneksi! Todella kätevä. Lisäksi tää on inan suurempi, mitä perinteiset pienet tuikkukipot, niin silläkin tää luo tosi kivasti tunnelmaa. Tätä sarjaa löytyi myös muilla eri kuoseilla, mutta mä koin tän Metsä aiheen sopivimmaksi joululahjaan. 

ihanaiset_4

Erilaiset herkut kuuluu mulla ainakin aina lahjalistalle. Ne on erityisen hyviä sellaiselle tyypille, jolla on jo kaikkea. Mä oon ostanut Enkelin Eväspussin tuotteita lahjaksi jo monena vuonna. Tässäkin kotimaisuus on ollut isossa osassa, sekä tietysti aina kausittain vaihtuva valikoima. Heidän kuvituksensa ja paketeissa olevat ilahduttavat tekstit tuovat lahjan saajalle ihanan fiiliksen lahjaa avatessaan. Tällaiset herkut sopii myös tosi kivasti täydennykseksi esimerkiksi juuri sellaiseen pienemmistä palasista koottavaan kokonaisuuteen, joita mä tosiaan tykkäsin suosia.
   
ihanaiset_2
Muumimukit Ystävyys*, Hento Lumisade* & Taikuri*

Ihanaisilta löytyy todella kattava valikoima erilaisia muumimukeja. Sillä heillä valikoimissaan on paljon sellaisiakin mukeja, joiden valmistus on jo lopetettu, ja ne ovat monesta kaupasta loppuneet. Mun mielestä muumimuki on jo sellainen klassikko tuote, joka sopii melkein kenelle tahansa lahjaksi. Mäkin oon saanut ison osan mun mukeista lahjaksi! Tällä kertaa mä sain heidän valikoimastaan kolme vähän uudempaa mukia, jotka multa vielä puuttuivat. Mä en oo enää viime vuosina kerännyt markan tarkasti jokaista uutuus mukia, vaan oikeastaan ne, jotka mun silmää oikeasti ovat miellyttäneet. Tää Ystävyys muki ei oo väritykseltään ja kuvitukseltaan mikään mun suurin suosikki, mutta sen mukin tarina on mun mielestä niin kaunis, että oli tämäkin sitten lopulta kokoelmaan saatava. Tämä muki sopii joululahjaksi erityisen hyvin just sille ystävälle.
Tän vuoden talvisesonki muki Hento Lumisade on mun mielestä aivan ihana! Siinä on jotain niin perinteistä muumimukia, mutta samalla taas sitten ei niin yhtään perinteistä. Mä säilytän suurinta osaa mun mukeista olohuoneessa vitriinin suojissa, mutta tätä mä kyllä mietin, että taidan ottaa käyttöön ihan tän upean kuvituksen ansiosta. Eikä myöskään unohdeta tätä Taikuri mukia! Mä oon monesti tätä ihastellut monessa paikassa, tässä on jotenkin todella kivat värit. Lisäksi Taikuri on yksi mun lapsuuden lempi hahmoista, joten se tekee tästä itselle henkilökohtaisesti tosi kivan mukin.


Mä halusin tähän loppuun kerätä vielä kollaasin erilaisista lahjavinkeistä!

ihanaiset_kollaasi_1

8 kommenttia

 1. Oih Muumit <3 Itselläni on itseasiassa epätasapari Muumi-mukeja tällä hetkellä, joten yksi pitäisi ainakin vielä hankkia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oikein mainio syy hankkia siis uusi muki itsellesi jouluksi! :)

   Poista
 2. Muumi-tuotteet ovat kivoja! Tiedän monta ystävääni, jotka kiljuisivat riemusta saadessaan Muumimukeja.
  Täytyypä kurkata mitä täällä on valikoimissa jos yhden vielä ostaisin itselle joululahjaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans monta sellaista ihmistä lahjalistalla, jotka tykkäävät hurjasti uusista muumimukeista! :) Taitaa olla nykyään itseasiassa melko yleinen lahjatoive! :)

   Poista
 3. Mäkin niin tykkään muumeista, ostin kerran kun sain 50 e lahjiksen cittariin enkä muuta keksinyt, niin kolme ihanaa muumimukia lisää :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaiset on kyllä hyvä kauppa ja sieltä tulee kyllä välillä tilattua kaikenlaisia muumijuttuja :) Kivaa joulunodotusta! <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥