Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PUNAINEN PAITA

asu_insta_2 aaa_3 Joulu lähestyy, jotenka onkin oikein sopiva aika julkaista asukuvia tässä punaisessa paidassa. Koko asu on tosiaan koottu sen ympärille. Paita onkin yksi mun tarjoushaukan katseella bongattuja löytöjä. Itseasiassa Sokoksen 3+1 päiviltä -70% hintalapulla varustettuna. Hintaa tais siis jäädä jotain alle 15 euroa. Ei ollenkaan hullumpi hinta siis! Tosin, mä ihastuin paitaan kyllä sen verran paljon, että olisin varmaan ollut valmis maksamaan siitä vaikka ihan täydenkin hinnan. Se on niin kauniin punainen, ja kuosi on just eikä melkein paidan röyhelöihin sopiva. Tälle tulee aivan varmasti kertymään vielä käyttökertoja, ja paljon! 

Halusin paidan pääsevän kunnolla eduksensa, joten yhdistin siihen mustaa ja mustaa. Mun mielestä tää asu toimi kokonaisuutena oikein kivasti. Zaran musta takki sopii erityisen hyvin just tän paidan kanssa. Tuo takki on itseasiassa ollut mulla jo useamman vuoden, mutta jotenkin en oo osannut pukea sitä juuri koskaan päälle. Aina joku toinen takki on tuntunut paremmalta vaihtoehdolta. Kuitenkin tänä syksynä sille on kertynyt käyttökertoja hurjan paljon enemmän, mitä aikaisempina vuosina. Oonkin ollut tosi iloinen, etten heittänyt sitä kirppiskasaan, vaikka hetken aikaa sitä harkitsin ennen syksyä.
    asu_punainenpaita_3asu_punainenpaita_1 asu_punainenpaita_4

  asu_punainentakki_6asu_punainenpaita_7 asu_punainenpaita_5 asu_punainenpaita_8 Shirt Object | Jeans VeroModa | Jacket Zara | Bag Louis Vuitton
Shoes Dinsko | Scarf VeroModa | Gloves GinaTricot

4 kommenttia

 1. Toi on kyl aivan ihanan näkönen paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät, koska tästä on tullut yksi oma lemppari! :)

   Poista
 2. Aivan ihana look, kokomustaa jossa on ripaus punaista! Sulle käy punainen väri muuten ihan todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥ Tää oli mustakin oikein onnistunut kokonaisuus :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥