Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

MINÄ...

Jokin aika sitten bongasin yhdestä blogista haasteen joka näytti kovin tutulta. Hetken aikaa siinä sitten selailin omaa blogiani, ja huomasin tehneeni saman postauksen 2011 kesällä, eli ihan blogin alkuaikoina. Siitä sainkin idean toteuttaa tuon postauksen uudestaan, ilman, että luin vanhoja vastauksia etukäteen lainkaan. Hauska sitten lopuksi verrata, mitä mieltä sitä on ollut yli 7 vuotta sitten, ja mitä mieltä sitä on tänä päivänä.

MINÄ ELÄN... päivä kerrallaan, juuri parhaillaan miettien, mitähän kaikkea sitä haluaisi elämässään vielä tehdä ja mistä seuraavaksi aloittaa. 

MINULLA ON... tolkuton koiranpentu kuume, vaikeita päätöksiä edessä, aivan ihana kummityttö, 
todella kova ikävä joulukuun alussa pois nukkunutta mummua, todella tempperamenttinen ja vaikea luonne, ihan liikaa läpi käymättömiä valokuvia ulkoisella kovalevyllä, maailman ihanimmat ystävät. 

MINÄ TOIVON... ensi vuodesta paljon parempaa mitä kuluva vuosi onkaan ollut, no sitä karvaista perheen lisäystä, uutta autoa, isompaa asuntoa, 

corfu_2
MINÄ EN OLE... nähnyt maailmaa vielä lainkaan tarpeeksi, osannut päättää mitä tekisin tämän blogini kanssa, kovin hyvä luottamaan ihmisiin, alkoholin suurkuluttaja pikemminkin päin vastoin, maistanut koskaan tupakkaa, käynyt koskaan Norjassa. 

MINUA ÄRSYTTÄÄ... hissiin tunkeilevat ihmiset ennen kuin muut ovat päässeet pois, aina kesken loppuva majoneesi, jatkuva ruokakaupassa ramppaaminen (miksei ihminen osaa ostaa kerralla yhtään enempää..), idiootit liikenteessä, oma aikaansaamattomuus, ja kun en voi blogini takia poistaa itseäni kokonaan facebookista.

MINÄ OSAAN... tajuta asiat liian usein liian myöhään, nauraa itselleni, valvoa ihan liian myöhään, asettaa muiden edun omani edelle, huolestuttavan monen kotimaisen biisin sanat ulkoa, olla positiivinen. 

corfu_1
MINÄ ARVOSTAN... rehellisyyttä, aitoutta, että asiat uskalletaan sanoa suoraan, heitä jotka ovat kovista vaikeuksistaan huolimatta raivanneet oman polkunsa. 

MINÄ SHOPPAILEN... pääasiassa netin kautta, tarjouhaukan katseella, nykyään huomattavasti harkitsevammin, välillä kuitenkin ehkä turhankin paljon. 

MINUA NAURATTAA... katsoa typeriä videoita youtubesta (just parhaillaan Samin ja Patrikin käsirautahaaste pyörii taustalla :D), kun heitetään tyhmää läppää kaveriporukan kesken, omat jatkuvat töhöilyt.

corfu_3
Dress Cubus | Shoes Nike | Bag TOPSHOP | Sunglasses Ray-Ban

Vanhaan postaukseen pääset tästä

5 kommenttia

 1. Hauska postaus ja ihanan kesäiset kuvat! :) Tällaisen voisi joskus toteuttaa itsekin!

  VastaaPoista
 2. Hauska vertailla nykyisiä ja entisiä vastauksia keskenään :)

  VastaaPoista
 3. Vertailu ylipäätänsä nykyisyyteen ja menneisyyteen peilailu on herättelevää puuhaa -ja hauskaakin! :D

  VastaaPoista
 4. Hei voisin viedä tän postausidean omaankin blogiin! :) hassua että mulla ois todella paljon samoja vastauksia kuten toi "minä en ole" kohta niin voisin vastata aivan samat jutut! :D ja sit kans toi on ärsyttävää kun faceprofiilia ei voi poistaa ilman että tää blogin sivukin häipyy sieltä!

  VastaaPoista
 5. Hauska huomata että aika paljon samoja juttuja löytyi, etenkin ruokakauppaongelma ja hissi-ihmisten viha jaetaan :D

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥