Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

FARKKULAPPUHAME

asu_naantali_10
Myös paljon ääniä Asukuvat 2020 äänestyksessä (äänestys ja arvonta käynnissä edelleen!) kerännyt asu on tämä farkkuhame asu Naantalin maisemista. Tämä on yksi mun omia suosikkeja viime vuodelta, ja pääsee varmasti monella eri tavalla käyttöön tänäkin vuonna. Ihan kaikista kovimpien pakkaspäivien asu tämä ei ole, mutta tuolloin plussan puolella olleena päivänä tällä pärjäsi hyvin. Tuo mun takki on kuitenkin kunnon villakangastakki, eli sillä ei helposti kylmä tule. Lisäksi muhkea monta vuotta palvellut By Malene Birgerin villahuivi pitää kyllä lämpöisenä. Huivista tosiaan puheen ollen, en edes muista kuinka monta vuotta (4 tai ehkä jopa 5) tämä huivi mulla on jo ollut, ja tykkään siitä edelleen todella paljon. Vaikken harmaasta innostu pukeutumisessa ihan hirveästi, niin tässä harmaan ja mustan kombo vaan toimii vuosivuodelta. 

Tää lappuhame on itseasiassa mun tähän mennessä paras löytö Kirpputori Buenolta. Alunperin tää on Monkista, ja käytännössä uudenveroisena nappasin tän Buenolta mukaani kympillä. Todella hyvä kirpparilöytö siis! Olin nimittäin jo pidempään näitä katsellut kaupoilla, mutta sitä just täydellistä yksilöä ei ollut kerinnyt tulla vastaan. Onneksi Tampereen keskustan uusi kirpputori pelasti tilanteen ja nyt mulla on ensi kesäksi vihdoin tällainen. Kesäisiä asuja tän kanssa siis jo kovin odotellessa! Iskeekö farkkuiset lappuhaalarihameet ja -shortsit teihin? 
  asu_naantali_8
asu_naantali_1 asu_naantali_6 asu_naantali_7 asu_naantali_2 asu_naantali_5 asu_naantali_3 asu_naantali_9  
Shirt H&M
Scarf BY MALENE BIRGER
Jacket VILA
Jeans Dress KIRPPUTORI BUENO / MONKI
Bag LOUIS VUITTON
Shoes DR. MARTENS

6 kommenttia

  1. Aivan ihana lappuhame! Mä tykkään kovasti lappuhaalareista, joten tollanen lappuhame tai vaikka lappushortsihaalarikin olis tosi kiva lisä pukeutumiseen :) Tuo hiustyyli sopii ton lappuhaalarin kanssa muuten ihan täydellisesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! ♥ Sun tyyliin sopis kyllä varmasti just tällainen tai shortsi versio!! :)

      Poista
  2. Onpa söpö ja sopii niin monen asusteen kanssa! Lappuhaalarit on mun suosikkiasu ja nyt tekis mieli tuollaista hametta!
    Johanna

    VastaaPoista
  3. todella sympaattinen asu <3

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihana tuo lappumekko :) Lapulliset härpättimet miellyttää silmää ja tekee asusta suloisen.

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥