Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mango

Sain eilen aamulla herätä todella kivaan puheluun, nimittäin jostain kuljetuslähetti firmasta soitettiin että olenko kotosalla, mulle olis paketti! Ja järjettömän pääkivun kanssa mä heitin jumppinin päälle ja menin pihalle sitä naista vastaan. Sieltähän se vihdoin saapui, Mango-Outletin paketti, mitä me Mansikan kanssa kerkeiltiin odottamaankin jo jokunen aika! Kuvassa näkyvät paketissa olevat Mansikan laukut, ja muut olivatkin sitten mulle ja tässä vähän tarkempia kuvia! 


   Oon monta kertaa meinanut ostaa tän laukun liikeestä. Mut jotenki se on aina jääny "korkean" hintansa puolesta, mutta nyt, se oli niin halvalla että pakko se oli vihdoin saada. Tää on niin iso että tähän mahtuisi vaikka pieni elämä mukaan. Sopiva kun mäkin reissaan viikonloppusin juusolle isälle kavereille ja ensiviikollopuna Kotkaankin ja myös kaverille Juuson kanssa vähän viettämään synttäreitä ;-) ehei, en omiani! 

Ruskea pienempi laukku oli kans mielestäni tosi suloinen, ja alhaisen hintansa puolesta sekin sitten ostoskoriin päätyi. Just sopiva puhelimelle ja lompakolle! Pitkän hihnansa ansiosta vielä helppo kuljettaakkin.

 Tän laukun mä meinasin ostaa kun viimeksi käytiin serkun kanssa Ideaparkissa, mutta en raskinut sillä reissulla ostaa kahta laukkua, niin nyt tää sitten sopivasti pääsi alehinnalla mun työ :-) vähän erilainen, ja ruskea! Mulla kun ei ennestään ollut kuin yksi ruskea laukku, sekin Mangosta. 

 Tänään käytiin myös äidin kanssa kirpputorilla kun siellä oli vihdoin avajaiset (toivottavasti meillä on hyvä myynti!!) ja sieltä löytyi yhdestä pöydästä kaikki sinkkuelämää tuotantokaudet, ja mä päätin sitten kotiuttaa niistä kolme ensimmäistä 5€/kpl hintaan. Samassa pöydässä olis myös sinkkuelämää 2 leffa, EUROLLA?! se lähti siis mukaan myös :-) Löysin myös yhden Onlyn farkkupaidan josta kuvaa joskus myöhemmin. Nyt mä lähen Juusolle, ja pakotan (ainakin yritän suostutella...) kattoon sen mun kans ton sinkkuelämää kakkosen, vaikka tiedän jo vastauksen :---D
Pitäkää kiva Lauantai! 
 

7 kommenttia

  1. Jipiiiii! ;) vitsi toi on söpö toi sun pikkune ruskee laukku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihan sairaan söpö! ja mun lompakko sopii sinne just ja just :D eli täydellinen <3

      Poista
  2. Moipsis! Tulin vain ilmoittelemaan että valitsin blogisi top kymppiin! :) http://andrevei.blogspot.com/2012/04/top-10-blogit.html

    VastaaPoista
  3. Mä en kestä kui ihana toi sun banneri on! :)

    Ja aivan ihania laukkuja oot löytäny! Siis mun ehoton suosikki on toi tokavika laukku! Niin söpö :)

    Ja voikun saisin ittelleni myös noita sinkkuelämää tuottareita, mäkin oon koukussa, mutta nään vaan maanantaisin telkust niitä :/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihanasta kommentista =) nuo sinkkuelämän tuotantokaudet oli kyllä huippulöytö =) !

      Poista
    2. nmiksei täsä näy kakssospisteedto lleen :D:D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥